Bergen » Hege Gustava Tjønn
08/11/2015

Bergen

Jeg er i Bergen.

Det regner, men ikke hele tiden. Hvis jeg ikke hadde vært avhengig av å være helt frisk hele tiden, hadde jeg gått ut i all slags vær og nytt byen med alt den tilbyr. Men jeg skal synge her, så jeg kan ikke risikere en forkjølelse. Innimellom titter solen frem, og da forter vi oss ut, alle sammen. Her er så mye flott og vakkert! Ennå har jeg endel på listen over det jeg gjerne vil gjøre her, så nå får solen ta overtaket!

Jeg er jo ikke her som turist. Anne Randine Øverby ba meg om å komme og synge Frasquita i sommerens friluftsopera “Carmen”. Jeg har sunget rollen før, det synges på fransk, regissøren er interessant og inspirerende å arbeide med. Så det er en fin sommerjobb. Vi har en herlig rumensk Carmen, Iulia Merca, en fantastisk Don José fra Georgia, Irakli Kakhidze, ROCC fører regi og Anne Randine er en utrettelig og energisk dirigent, intendant og altmuligkvinne. Et unikum.

Her er listen over de medvirkende:

ROCC / Regi
Jens Lange / Lysdesign
Anne Randine Øverby / Dirigent
Iulia Merca / Carmen – Irakli Kakhidze/ Don Jose
Valentin Marele / Escamillo – Alice Boican / Michaela – Petar Naydenov / Zuniga
Hege Gustava Tjønn Ludwig/Kristin Lytskjold Raknes / Frasquita – Silje Birgitte Folkedal / Mercedes
Geir Dancke Molvik / Remendado – Jørgen Magnus Haslum / Dancairo – Åsmund Drottning – Morales
Bergen Operakor
Opera Bergens orkester

 

Jeg synger den 14. og den 16. August!

Hilsen Hege Gustava


Dieser Beitrag wurde noch nicht kommentiert

RSS-Feed für Kommentare dieses Beitrags - Die Trackback-Adresse

Einen Kommentar abgebenHege Gustava Tjønn

2013 © Hege Gustava Tjønn  ||   Webdesign: © Die Weberin  ||  Impressum